Aktiivsed noored inspireerivad teisiti mõtlema  

Sakala
Copy
"Tõe ja õiguse" režissöör Tanel Toom tuleb Viljandisse kogemusi jagama.
 
"Tõe ja õiguse" režissöör Tanel Toom tuleb Viljandisse kogemusi jagama.  Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Laupäeval tuleb Viljandis inspiratsiooniseminar "Think different", millel astuvad üles nimekad esinejad, kes on oma valdkonda ühel või teisel moel oluliselt muutnud. Aktiivsete noorte ühenduse JCI Viljandimaa korraldatav seminar paneb punkti tänavusele inpiratsiooniõhtute sarjale. 

Inspiratsiooni tulevad jagama filmi "Tõde ja õigus" režissöör Tanel Toom, rahvusvahelise spordivabatahtlike ühenduse Scult asutaja Ott Pärna, tõlketarkvara Aligner looja Sandra Roosna ja Viljandi pärmusmuusika festivali pealik Ando Kiviberg.

"Kava koostades lähtusime suuresti sellest, et kõnelejad oleksid oma valdkonnale tavapärasest teistsuguse nurga alt lähenenud," rääkis seminari programmijuhi Jaana Hinno.

JCI Viljandimaa noorteühendus korraldab inspiratsiooniõhtuid juba teist aastat ja seni on käinud inspiratsiooni jagamas Cleveroni kaasasutaja Arno Kütt, Iglucrafti tegevjuht Priit Kallas, maailmakoristuskampaania eestvedaja Anneli Ohvril ning teisedki maailma muutnud inimesed.

JCI Viljandimaa presidendi Rode Luhaääre sõnul on Eestis palju tublisid inimesi, kelle lugu võib anda hoogu uutele ideedele ja miks mitte ka järgmistele maailma muutvatele ettevõtmistele.  

Seminarile on veel võimalik registreeruda veebilehel.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles