Milline on parim vormileib?

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy

Leivavalik on poes rikkalik ja maitsed erinevad päris suurel määral. Kaheksa Sakala töötajat otsustas välja selgitada oma lemmikvormileiva. Proovimiseks võeti võimalikult erinevad tooted: peenleib, ürtidega maitsestatud, seemnetega, tume, hele ...

Leiburi tootejuht Illi Pikk ütles, et Leiburi valikust on müüduim toode Rukkipala, mis on Eesti kõige suurema müügimahuga leib üldse. Küsimusele, kui tähtis on inimestele leiva tervislikkus, vastas Pikk, et küsitlustes leiab enamik, et täisteraleiba peaks sööma, kuid tavaliselt eelistatakse lihtsamaid tooteid. «Täisteratoodete populaarsus kasvab siiski iga aastaga. Ka Rukkipala on tegelikult täisteraleib.»

Tagasi üles