100. sünnipäeva tähistav Leili Männasoo sai kingituseks Sakala sajandivanuse väljaande

Kristiina Liiv
, reporter
Copy
100 aasta juubelit tähistav Leili Männasoo peab enda elurõõmsa hoiaku aluseks armastust ja noori inimesi.
100 aasta juubelit tähistav Leili Männasoo peab enda elurõõmsa hoiaku aluseks armastust ja noori inimesi. Foto: Elmo Riig

Laupäeva pärastlõunal tähistas Viljandi vanaproua Leili Männasoo väärikat 100. eluaasta täitumist. Piduliku sündmuse puhul õnnitles teda lapselaps 100-aastase Sakalaga.

Reede pärastlõunal pöördus Sakala toimetuse poole Leili Männasoo lapselapselaps Marek Paju, kes soovis oma vanavanaema tähtsa sünnipäeva puhul õnnitleda ja kinkida talle midagi erilist. Kingituseks valmis ajalehe Sakala 100 aastat vana väljaande koopia, mis laupäeval Tähe peosaalis juubelisünnipäeval raamituna üle anti.

Juubilari olid õnnitlema tulnud viis põlve lapsi ja lapselapsi, kes on vanaprouale üliolulised ja tänu kellele ta enda sõnul nooruslikuna tunnebki. Oma kõrge ea kohta on Leili Männasoo väga väärikas ja elust pakatav ning teeb ilmselt mõnele noorele inimesele oma krapsakuse ja kiire kõnniga kindlasti silmad ette. Lapselapselaps Mareki arvates pole olemas positiivsemat ja rõõmsameelsemat inimest kui tema vanavanaema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles