Galerii. Endise pangahoone ees pandi käima ettevõtluskohvik

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Vihmasajus kogunesid endise pangahoone ette Viljandi valla ettevõtjad ja huvilised, kes tutvusid ettevõtjate pakutavaga.
Vihmasajus kogunesid endise pangahoone ette Viljandi valla ettevõtjad ja huvilised, kes tutvusid ettevõtjate pakutavaga. Foto: Marko Saarm

Endise pangahoone esisel platsil oli täna ettevõtlusnädala puhul avatud ettevõtluskohvik, kuhu oli oma tooteid ja tegevust tutvustama tulnud mitu Viljandi valla ettevõtet.

Maja ette muruplatsile püstitatud telgis pakuti soovijatele võimalus kuulata, kuidas üheksa ettevõtet ennast tutvustavad. Viljandi valla korraldatud üritusel jagasid infot ka Viljandimaa arenduskeskuse konsultandid, Viljandi kutseõppekeskuse direktor, piirkonna Leaderi tegevusgruppide juhid ning valla juhtkond. Oma tooteid ja tegemisi tutvustasid Võrtsjärve kalurid, aktsiaseltsid Lavad ja Telgid ning Oskar, osaühingud Annemeli Lihatooted, BM Trade, Apricot, Knat, Lohu Farm, Ekowize ja Greenmount Group ning mittetulundusühing Luhaniit.

Huvilised said lisaks tutvustustele nautida Viljandimaa kutseõppekeskuse õpilaste pakutavat kohvi ja suupisteid ning Võrtsjärve kalurite kalakotlette ja kalasuppi. Muusikaliste vahepaladega kostitasid Saarepeedi muusikud ja kohaletulnute vahel loositi välja ettevõtete väljapandud kingitusi. Ürituse alguse hetkel oli kohal nii mõnigi huviline, nii et vahepeal võis telgis olemine isegi kitsaks minna.

Abivallavanem Ene Saar sõnas enne üritust saadetud teates, et ettevõtluskohviku idee sai alguse, kui aktsiaseltsi Oskar turundusjuht Ain Pedak tuli tema juurde vallamajja, et otsida koostöökohti. Sellest tekkis Saarel mõte tuua ettevõtlusnädalal oma valla ettevõtjad ennast linnaruumi reklaamima ja teha seda kohvikumeeleolus, muusika ja suupistetega. "Küsin tihtipeale spordivõistluste jaoks meie ettevõtjatelt auhindu, seega oli ka kohustus nende soovile vastu tulla ja koostööd pakkuda. Lisaks pean igati oluliseks omavalitsuse ja ettevõtjate koostööd igas asjakohases vormis," lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles