Varik ja Daiders aitasid Eesti koondise pjedestaalile

Priscilla Õmblus
Copy
Kert Variku ja Lauris Daidersi ühisele hooajale pani hõbedase punkti Rahvuste krossil koos koondisega võidetud teine koht.
Kert Variku ja Lauris Daidersi ühisele hooajale pani hõbedase punkti Rahvuste krossil koos koondisega võidetud teine koht. Foto: Erakogu

Pärast kolmeaastast pausi leidis nädalavahetusel taas aset külgkorviga mootorrataste ja quadracer’ite Rahvuste kross Saksamaal Schwedtis ning Eesti koondis tegi kaasa mõlemas arvestuses. Esimesena mainitus aitasid koondisel pjedestaalile jõuda ka Viljandimaa juurtega Kert Varik ja tema läti korvimees Lauris Daiders.

Peale selle aasta maailmameistrivõistluste kuuenda meeskonna Variku ja Daidersi hoidsid meie külgkorviga mootorrataste koondise lippu kõrgel tänavuste Eesti meistrivõistluste hõbedamehed Markus Normak ja Karl-Albert Kasesalu ning Eesti meistrivõistluste pronksi teeninud Gert Gordejev ja Keit Kivaste. Quad Team Estoniasse kuulusid viimase kolme aasta Euroopa meister ja selle aasta Eesti meister Kevin Saar ning tänavused Eesti hõbe ja pronks Martin Filatov ja Priit Järvloo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles