«Kuidas minust sai HAPKOMAH» toob lavale lood Eestist, mida on seni peetud mugavamaks ja turvalisemaks rääkimata jätta. Proovis tehtud fotol on kultuuriakadeemia teatrikunsti 13. lennu tudengid Miika Pihlak (vasakul) ja Mihkel Kuusk, taustal Ruuben-Joosua Palu.
«Kuidas minust sai HAPKOMAH» toob lavale lood Eestist, mida on seni peetud mugavamaks ja turvalisemaks rääkimata jätta. Proovis tehtud fotol on kultuuriakadeemia teatrikunsti 13. lennu tudengid Miika Pihlak (vasakul) ja Mihkel Kuusk, taustal Ruuben-Joosua Palu. Foto: Heigo Teder

16. oktoobril Ugala teatri väikeses saalis esimest korda publiku ette jõudev lavastus «Kuidas minust sai HAPKOMAH» põhineb samanimelisel raamatul, milles tundmatuks jääv autor pseudonüümiga HAPKOMAH kõneleb brutaalse detailitäpsusega sellisest Eestist, mida keegi meist ei taha tunda.

Lavastaja on Vallo Kirs ning näitlejatena teevad kaasa Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia teatrikunsti 13. lennu tudengid. Lavastus on ette välja müüdud tuleva aasta jaanuari lõpuni.

Kommentaarid
Copy