Viljandi vald avab täna endise SEB hoone ees ettevõtluskohviku

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Endise SEB panga hoone ette püstitatakse täna telk, kus avatakse ettevõtluskohvik. Pilt on tehtud 2017. aastal.
Endise SEB panga hoone ette püstitatakse täna telk, kus avatakse ettevõtluskohvik. Pilt on tehtud 2017. aastal. Foto: Marko Saarm

Täna kella 16–19 on Viljandis endise SEB panga maja ees suur telk, milles Viljandi vald peab ettevõtluskohvikut.

Ettevõtlusnädala puhul korraldataval üritusel tutvustab end üheksa Viljandi valla ettevõtjat, kes räägivad kuulajatele oma toodetest ja tegemistest. Lisaks ettevõtetele tulevad kohvikulaudade taha infot jagama Viljandimaa arenduskeskuse konsultandid, Viljandi kutseõppekeskuse direktor, piirkonna Leaderi tegevusgruppide juhid ja valla juhtkond.

Abivallavanem Ene Saar sõnas saadetud teates, et ettevõtluskohviku idee sai alguse, kui aktsiaseltsi Oskar turundusjuht Ain Pedak tuli tema juurde vallamajja, et otsida koostöökohti. Sellest tekkis Saarel mõte tuua ettevõtlusnädalal oma valla ettevõtjad ennast linnaruumi reklaamima ja teha seda kohvikumeeleolus, muusika ja suupistetega. "Küsin tihtipeale spordivõistluste jaoks meie ettevõtjatelt auhindu, seega oli ka kohustus nende soovile vastu tulla ja koostööd pakkuda. Lisaks pean igati oluliseks omavalitsuse ja ettevõtjate koostööd igas asjakohases vormis," lisas ta.

Oma tooteid ja tegemisi tulevad tutvustama Võrtsjärve kalurid, aktsiaseltsid Lavad ja Telgid ning Oskar, osaühingud Annemeli Lihatooted, BM Trade, Apricot, Knat, Lohu Farm, Ekowize ja Greenmount Group ning mittetulundusühing Luhaniit.

Kohapeal pakuvad kohvi ja suupisteid Viljandi kutseõppekeskuse noored kokad ning angerjasuppi ja kalakotlette Võrtsjärve kalurid. Korraldaja palub kaasa võtta sularaha. Lisaks pakuvad kohvikumeeleolu Saarepeedi muusikud. Tulijate vahel lähevad loosi kingitused ettevõtjatelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles