Piletite soodusmüük tõi Ugalasse hulga rahvast

Alice Lokk
, reporter
Copy
Esmaspäeval kella kümneks oli Ugala teatri kassaruumi kogunenud hulk inimesi pileteid ostma.
Esmaspäeval kella kümneks oli Ugala teatri kassaruumi kogunenud hulk inimesi pileteid ostma. Foto: Heigo Teder

Täna alanud Ugala teatripiletite soodusmüük tõi juba kella kümneks teatri kassaruumi hulga rahvast.

Ugala edastatud pressiteates on kirjas, et huvilisi on olnud palju kogu päeva jooksul. Veebis algas piletimüük südaööl ning esimene piletiost oli vormistatud juba kell 00.01.

Viimastel aastatel ja võrreldes eelmise sooduskampaaniaga on aina enam hoogu kogunud netimüük. Sama ei pea Viljandi inimesed ise paljuks ka Ugala kassast läbi astuda, et pidada nõu teatrirahvaga, kes aitavad lavastusi tutvustada ja parimat välja valida.

Ugala turundus- ja kommunikatsioonijuht Mari Nurk ütles, et piletikampaania annab hea lisavõimaluse, kuidas inimestele Ugala juubelihooaja uuslavastusi tutvustada. Soodne pileti hind võimaldab teatrisse tulemist planeerida ka neil inimestel, kellele täishinnaga pileti ostmine üle jõu käib.

Nurk märkis, et traditsiooniliselt on soodusmüügi ajal menukaimad alles publiku ette jõudvad lavastused, kuid head meelt teeb, et huvi tuntakse ka Ugala vanemate lavastuste "Mäng on alanud" ja "Emadepäev" vastu.

Ugala lavastusi ja soodusmüügi infot uudistatakse üle Eesti. Veebi kaudu on piletite vastu suurt huvi tuntud Tallinnas, Tartus, Pärnus, Kuressaares, Haapsalus ja teistes kohtades. 

100. hooaega tähistava Ugala teatri sooduspiletite müük kestab laupäeva, 12. oktoobri keskööni. Soodushind 12 eurot kehtib kõigile etendustele üle Eesti, välja arvatud muusikali "Once" etendustele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles