Veemotosportlased panid märjale hooajale punkti EM-il

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi motospordiklubi Nord kasvandik Kalvin Thomas Royster teenis Saksamaal noorte Euroopa meistrivõistlustelt GT-15 paadiklassidele mitu karistust ning tal tuli seekord leppida tagariviga.
Viljandi motospordiklubi Nord kasvandik Kalvin Thomas Royster teenis Saksamaal noorte Euroopa meistrivõistlustelt GT-15 paadiklassidele mitu karistust ning tal tuli seekord leppida tagariviga. Foto: Viesturs Lacis | Rekords

Üle-eelmisel nädalavahetusel koondus noorte veemoto koorekiht Saksamaale Rendsburgi, et selgitada ringrajapaatide noorteklassi GT-15 Euroopa meister. Tihedas konkurentsis võistlesid kolm Viljandi motospordiklubi Nord kasvandikku, kelle tulemusi pidurdasid küll kohtuniku liiga lahkelt jagatud karistused.

Motospordiklubi Nord treener Aivar Kommisaar ütles, et karistus määrati Kalvin Thomas Roysterile ja Sten Ivanovile. "Tegelikult Kalvin Thomas ainult tonksas kergelt poid. Üks sõit katkestasti neil punase lipu tõtti, kui üks paar hakkas uppuma – siis olid viljandlased kolmandal ja neljandal kohal. Kui uuesti starditi, siis nii häid kohti enam ei tulnud,” nentis Kommisaar.

Algul registreeritud 19 asemel oli stardis 27 noort sportlast. Eestit esindas meeskond kuue sportlasega. Esimesel rahvusvahelisel tiitlivõistlusel osalesid Erik-Rennes Pihlak ja Hendrik Arula, kuid kaasa tegid sel hooajal juba MM-il sõitnud Viljandi poisid Kalvin Thomas Royster, Sten Ivanov ja Paul Richard Laur ning teist hooaega tiitlivõistlustel osalev Joonas Lember. Eesti poistest oli seni hooaja parim tulemus Kalvin Thomas Roysteril, MM-i viies koht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles