300 000 eurot peab aitama Viljandis loodud tarkvara maailmaturule

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Esmaspäeval kogunesid Eziili meeskond ning ettevõtte toetajad ja abilised Viljandi kinno, et tähistada edukat investorite leidmist ning ettevõtte jaoks täiesti uude ajastusse astumist. Koos vaadati ka uut Eesti filmi «Ükssarvik». Fotol on esireas Eziili eestvedajad Kaido Karu (vasakult), Maido Janke ja Tiit Remmel.
Esmaspäeval kogunesid Eziili meeskond ning ettevõtte toetajad ja abilised Viljandi kinno, et tähistada edukat investorite leidmist ning ettevõtte jaoks täiesti uude ajastusse astumist. Koos vaadati ka uut Eesti filmi «Ükssarvik». Fotol on esireas Eziili eestvedajad Kaido Karu (vasakult), Maido Janke ja Tiit Remmel. Foto: Kristjan Kivistik

Viljandis Leola ärimaja kolmandal korrusel metallitööstustele tootmistarkvara arendav ettevõte Eziil leidis üheksa uut investorit, kes annavad 300 000 eurot selleks, et ta saaks oma tööriista veelgi paremaks teha ning seda ka välismaale müüma hakata.

Kahe aastaga on osaühing Eziil Production Intelligence teinud suure hüppe. Klientide hulk on vähemalt kolmekordistunud. Firma aastakäive on kasvanud 6,2 korda, töötajate hulk on kerkinud kuuelt 17-le. Selleks, et jõuda ka välisturgudele, vajas Eziil ettevõtte juhi Maido Janke sõnul aga lisaraha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles