Viljandlased alustasid Balti liigat punktideta

Priscilla Õmblus
Copy
Kui Eesti meistriliiga hooaja avamängus oli Viljandi HC meeskond HC Kehra / Horizon Pulp & Paperist üle, siis pühapäevases Balti liiga kohtumises tuli tal kehralaste paremust tunnistada.
Kui Eesti meistriliiga hooaja avamängus oli Viljandi HC meeskond HC Kehra / Horizon Pulp & Paperist üle, siis pühapäevases Balti liiga kohtumises tuli tal kehralaste paremust tunnistada. Foto: Elmo Riig

Eelmisel nädalavahetusel sai hoo sisse tänavune Balti käsipalliliiga, kus Eestist on nagu ikka võistlustules neli klubi. Viljandi HC esindussats alustas turniiri kodumaiste vastaste vastu saadud kahe kaotusega, nii et esimese vooru järel laiutab tabelis ümmargune null.

Neljast Eesti käsipalliklubist mängib Balti liiga tugevamas, A-alagrupis Põlva Serviti. Teised kolm – HC Tallinn, HC Kehra / Horizon Pulp & Paper ning Viljandi HC – kuuluvad teise kuuikusse. Kahe alagrupi peale kokku osaleb turniiril 12 klubi. A-alagrupis on Põlva Serviti kõrval Riihimäen Cocks Soomest, SKA Minsk Valgevenest, ZRHK Tenax Dobele Lätist, ZTR Zaporižžja Ukrainast ja Dragūnas Klaipėda Leedust ning B-alagrupis lisaks Viljandi HC-le, HC Tallinnale ja HC Kehra / Horizon Pulp & Paperile Granitas-Karys Kaunas Leedust, Celtnieks Lätist Riiast ja VHC Šviesa Leedust Vilniusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles