Viljandi mängis Tapaga põnevuslahingus viiki

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi HC-l on tihe töönädal: kui neljapäeval mängis ta meistriliiga kohtumises Tapa SK-ga viiki, siis täna ja homme on Balti liiga kohtumised, vastasteks koduses meistriliigas tuttavad Tallinna HC ja Kehra.
Viljandi HC-l on tihe töönädal: kui neljapäeval mängis ta meistriliiga kohtumises Tapa SK-ga viiki, siis täna ja homme on Balti liiga kohtumised, vastasteks koduses meistriliigas tuttavad Tallinna HC ja Kehra. Foto: Elmo Riig

Neljapäeva õhtul kohtusid Tapa spordikeskuses meeste meistriliiga kolmandas voorus Viljandi HC ja Tapa SK. Viljandlased said võidujadasse viigi ja naasid koju tulemusega 27:27 (16:17).

«Võidujada on äkki natuke ülepaisutatud väljend – hooaeg on alguses ja alles otsime head mängu. Selle kolme mänguga pole me veel tippvormi jõudnud,» ütles Viljandi HC peatreener Marko Koks. «Neljapäeval oli selline üles-alla mäng meie poolt: kõik, mis me periooditi saavutasime, andsime teiste perioodidega lihtsalt ära. Lõpp oli üldse loterii, et kuhupoole see kukub. Varem oleks mängu pidanud ära otsustama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles