Inglipuul ootab kinki veel 20 puudustkannatavat last

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Kauplusteketi Maxima heategevusprojektiga «Inglipuu» on kogutud rasketes oludes kasvavatele lastele 800 jõulukingitust, veel ootab Eestis kingipakke pool tuhat last, neist Viljandimaal ligi 20.


Inglipuu on jõulukuusk, millel rippuvatele paberinglitele on kirjutatud abivajavate laste nimed ja kingisoovid. Puud asuvad kõikides Eesti Maxima kauplustes. Külastajad saavad võtta kuuselt ingleid ja teha lastele ostetud või isemeisterdatud kingitusi.

«Kuigi tänaseks on juba heade inimeste abiga kogutud puudustkannatavatele lastele üle poole loodetud jõulukingitustest, on siiski mõnes maakonnas seis veel kurb,» ütles üks projekti eestvedajaid, Päästearmee regionaalkomandör major Daniel Henderson. «Et meie soov on muuta keerulistes oludes kasvavate laste jõulud rõõmsaks, kutsume veel kõiki avatud ja sooja südamega inimesi Maxima kauplustest läbi astuma, et laste kingikotte täiendada.»

Maxima brändi- ja kommunikatsiooniosakonna juhi Ty Lehtmäe sõnul on annetustega kogutud kingitus mõne lapse jaoks ainus kink terve aasta jooksul ning peamiselt soovivad lapsed mänguasju ja maiustusi.

Igas poes ripuvad inglipuul just selle maakonna laste nimed, ühtekokku kogutakse kingitusi 64 Maxima kaupluses üle Eesti. Kogumine kestab 26. detsembrini.

Heategevusprojekti korraldavad Eestis juba kolmandat aastat järjest Päästearmee ja Maxima koostöös Eesti toidupanga, omavalitsuste ja kogudustega.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles