Midrimaa lasteaia maja on saanud uue kuue ja sisu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasteaed Midrimaa
Lasteaed Midrimaa Foto: Elmo Riig / Sakala

Neljapäeval, 29. detsembril kell 17 avatakse Viljandis Midrimaa lasteaia renoveeritud hoone. Linna suurimas lasteaias on ruumi 11 rühmale, kokku 200 lapsele.


Lasteaia põhjalik uuendamine läks maksma 653 958.50 eurot, millest põhiosa ehk 549 996 eurot saadi Euroopa Regionaalarengu Fondist kohalike avalike teenuste arendamise meetmest ja millele Viljandi linn lisas oma eelarvest 103 962.14 eurot.

Midrimaa lasteaed ehitati 1968. aastal tüüpprojekti järgi. Maja on kahekorruseline ja koosneb kahest korpusest. Lasteaias on eraldi spordisaal ja muusikasaal ning suur mänguväljakutega õueala. Äsja lõpule jõudnud põhjaliku renoveerimise käigus soojustati fassaad, vahetati välja kõik tehnosüsteemid, muudeti hoone soojapidavaks ja turvalisemaks, majas on uus sanitaartehnika ja köögisisustus, lapsesõbralik sisekujundus ja mööbel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles