Andke see provva, ma viin ta minema!

Üllar Priks
, reporter
Copy
Anu ja Janno Sild 2016. aasta naisekandmise maailmameistrivõistlustel Soomes Sonkajärvil
Anu ja Janno Sild 2016. aasta naisekandmise maailmameistrivõistlustel Soomes Sonkajärvil Foto: Erakogu

Janno ja Anu Sild on pealtnäha täiesti tavaline abielupaar. Võib-olla lihtsalt keskmisest õnnelikum, aga see väide jääb nüüd küll ajakirjaniku südametunnistusele. Igatahes koos on oldud üksjagu aastaid ning mõlemal on omad tööd ja tegemised. Vähemalt korra aastas viskab Janno aga Anu üle õla ja põrutab Soome. Sel aastal tassis ta oma kallist kaasat kukil ka Hiinas.

Anu Sild jagab Viljandi Waldorfi koolis lastele arvutitarkust ja peab Perepesas mängujuhi ametit. Janno Sild valmistab oma väikeses ettevõttes reklaamkleebiseid. Lapsed muudkui sirguvad ning Sfinksi tõugu kass Harley ja bernhardiin Theodor saavad ka päris hästi oma eluga hakkama.

Iseenesest on Sildade elu lill ning võiks ju lasta sellel hernekommi moel veereda. Veeremisest rääkides: Janno Sild armastab seda aktiviteeti evida kahel rattal (vaadake uuesti kassi nime ja lugege edasi). Ometi ei lase miski armsal paaril aasta ringi rahus kulgeda ning lausa kutsub veidralt käituma. Teisalt, mis seal ikka imelikku, kui üks täisjõus mees naise kaenlasse haarab ja punuma pistab. Omal ajal oli säärane käitumine argielu ning liigi kestmise pärisosa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles