Esiliiga mulluste finalistide lahing lõppes viigiga

Priscilla Õmblus
Copy
Esmaspäevases mängus tabas Hendrik Koks Viljandi Spordikooli kasuks kõik viis karistusviset ning aitas nii lõpetada Põlva/Arcwoodi võiduseeria.
Esmaspäevases mängus tabas Hendrik Koks Viljandi Spordikooli kasuks kõik viis karistusviset ning aitas nii lõpetada Põlva/Arcwoodi võiduseeria. Foto: Elmo Riig

Kui aprillis jäi Viljandi Spordikool kodusaalis kindlalt 20:31 alla Põlva/Arcwoodile, siis esmaspäeva õhtul mängis ta kodusaalis suurrivaaliga 18:18 (10:10) viiki.

Käsipalliliit vahendas, et mullu ainult võite tunnistanud Põlva/Arcwood täienes kahe hooaja vahel kolme palluriga, kes mullu meistriliigas esinesid. Need on Priit Jõks, Siivo Sokk ja Mario Karuse. Viimati nimetatu esmaspäeval kaasa ei teinud. Ka Viljandi tugevdas ridu: ekskoondislane Robert Lõpp näitas juba eelmise nädala võidus HC Viimsi/Tööriistamarketi üle, et visketäpsus on tallel.

Esimestel minutitel visati väravaid kordamööda, aga siis viisid Simon Drõgin ja Mihkel Lõpp mulgid 5:3 ette. Juhiti veel 6:4, ent külaliste tugev kaitse hoidis Viljandit kaheksa minutit väravata ning Harri Obergi viske järel pääses Põlva/Arcwood 17. minutil juhtima 8:6. Mida lähemale puhkepausile, seda visamalt väravaid tuli ja poolajavileks oli tablool 10:10 viik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles