Vallavanem palus politseil vallale kuuluva ettevõtte tegevust uurida

Copy
Konkurentsiameti andmetel pole praegu Viljandimaal kuskil odavamat toasooja kui Võhmas. Vallavanema hinnangul tuleks aga uurida, kas katlamaja tegevus on ikka seadusega kooskõlas.
Konkurentsiameti andmetel pole praegu Viljandimaal kuskil odavamat toasooja kui Võhmas. Vallavanema hinnangul tuleks aga uurida, kas katlamaja tegevus on ikka seadusega kooskõlas. Foto: Marko Saarm

Põhja-Sakala vallavanem saatis reedel kriminaalpolitseisse ja konkurentsiametisse pöördumise, milles palub kontrollida vallale kuuluva aktsiaseltsi Võhma Elko tegevuse seaduslikkust. Tähelepanu väärib asjaolu, et kaks Elko nõukogu liiget on alla kirjutanud vallavanema umbusaldamise avaldusele, mida täna arutatakse.

Konkurentsiametisse saadetud pöördumises juhib vallavanem tähelepanu sellele, et Võhma kortermajadele sooja tootev ettevõte ei ole sooja hinda ametiga kinnitanud. Konkurentsiamet teatas, et alustas järelevalvemenetlust, kas soojuse hind vastab nõuetele. Ameti ja Võhma Elko kodulehel olevat teavet võrreldes selgub, et Võhmas on praegu kõige odavam keskkütte megavatt-tunni hind.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles