Põhja Konn avaldas Viljandi lossimägedes filmitud video   

Sakala
Copy
Põhja Konnalt on varsti oodata uut materjali.  
Põhja Konnalt on varsti oodata uut materjali.  Foto: Silver Tonisson

Rokkansambel Põhja Konn avaldas video loost «Põhja Konn», mis pärineb nende esimeselt omanimeliselt kauamängivalt.  Video on helis ja pildis üles võetud Viljandi lossimägedes 7. juunil, mil Põhja Konn andis oma viimase täispika kontserdi  debüütalbumi kavaga.  

«Bändi Põhja Konn laul «Põhja Konn» pärineb meie albumilt «Põhja Konn» ja annab, nagu pealkirjastki välja lugeda võib, päris hästi kätte selle tunnetuse, millega panime kirja esikplaadi lood,»  rääkis loo  autor ning Põhja Konna laulja ja klahvpillimängija Valter Soosalu. «Väga rõõmustav on avaldada väikse tagasivaatena eelmisele albumile just see lugu ning veel toredam on teha seda teades, et peagi ilmub meie uus singel järgmiselt kauamängivalt.»

Video filmisid Tauno Uibo, Aivo Rannik, Taivo Soobard, Marleen Vitsut, Siimar Kivisild, Mart Leib, Siim Saar ja Martin Kosseson, pildi monteeris kokku Aigar Vals. Pärast kontserti naasis ansambel proovi- ja salvestusruumidesse, et kirjutada ja talletada looming uuele kauamängivale. Põhja Konna teine kauamängiv sünnib koostöös Vox Clamantise ning Estonian Cello Ensemble’iga. Uus kauamängiv ilmub novembris, esimene singel «Üksi olemise hurmav õõv» jõuab bändi kinnitusel avalikkuseni juba lähematel nädalatel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles