Volkswagen Amarok – hullu minekuga väsitav kastikas

Üllar Priks
, reporter
Copy
Pildil olevat Amarokki on eritellimusel tuunitud. Auto on saanud mattvärvi, katusel ilutsevad lisatuled, ninasse on paigutatud vints ning ratastel on tugevdatud veljed.
Pildil olevat Amarokki on eritellimusel tuunitud. Auto on saanud mattvärvi, katusel ilutsevad lisatuled, ninasse on paigutatud vints ning ratastel on tugevdatud veljed. Foto: Marko Saarm

Sakslaste autotööstuse selgroo toodetud nelikveoline kastiga maastur on oma Ameerika suguvendadega võrreldes üsnagi tagasihoidliku välimusega. Väike lastiruum ei tee temast ka kuskilt otsast praktilist masinat. Aga laske see loomake lahti kruusateedele või kitsastele metsaradadele ja ta näitab, milleks võimeline on.

Üldiselt võib kastikate omanikud jagada kaheks. Ühed on tegusad põllu- ja jahimehed, kes oma mõlkis ja roostelaikudega Toyota Hiluxitele armutult mudas ja võpsikus kuuma annavad, ning teised kitsastes teksades, pöidlajämeduse kuldketi ja tilgaprillidega tüübid, kes mõne seitsmeliitrise läikima löödud tankiga lörinal poodi uute žiletiterade järele sõidavad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles