Politsei tegeles joobes juhtide ja naiselt vabaduse võtnud mehega

Sakala
Copy
Sellel nädalalõpul tuvastasid politseinikud kolmel autojuhil alkoholi pruukimise märke.
Sellel nädalalõpul tuvastasid politseinikud kolmel autojuhil alkoholi pruukimise märke. Foto: Marko Saarm

Suve viimane nädalavahetus oli politseinikele rahulik, sest väljakutseid oli keskmisest vähem, kuid laupäeva õhtul pidas politseipatrull kinni loata autojuhi, keda saatsid kaks joobes alaealist. Samal õhtul saadi teade vabaduse kaotanud naisest.

Politsei pressiesindaja sõnul tuli laupäeval ühelt Viljandi valla tankla teenindajalt teade, et tankla parklasse on kogunenud seltskond noori ning kamp tundub olevat alkoholi pruukinud. Peagi istusid noored ka autorooli. Politsei pidas sõiduki kinni ning selgitas välja, et roolis oleval 23-aastasel mehel polnud juhtimisõigust ning ta oli purjus. Kaassõitjatest kaks olid alaealised, nad olid samuti alkoholi tarvitanud ja anti üle vanematele.

Politsei tänab tähelepanelikku klienditeenindajat, kes ei pidanud paljuks juhtunust teada anda ning seeläbi tagada, et noored oma mõtlematu teoga end või teisi ohtu pannuks.

Laupäeval öösel leidis aset teine intsident, kui politseile laekus teade, et Viljandis oli mees Jakobsoni tänaval tuttavalt 46-aastaselt naiselt tema tahte vastaselt vabaduse võtnud, ent lubanud tal mõne aja möödudes tagasi koju minna. Naine sai vahejuhtumi käigus kergemaid vigastusi, kuid meedikute abi ta ei vajanud. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Sellel nädalalõpul käisid politseinikud Viljandimaal 33 väljakutsel, sealhulgas oli kolm perevägivallateadet ja kainenema viidi kolm inimest. Võrdluseks võib tuua, et suve hakul oli ühel nädalalõpul 76 väljakutset ning keskmiselt on nende hulk suvisel ajal poolesaja lähedal. Kainuskontrollis pandi alkomeetrisse puhuma 128 sohvrit, neist kolm olid alkoholi pruukinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles