Olustveres selguvad parimad hoidised

Kristiina Liiv
, reporter
Copy
Olustveres selgitatakse nädalavahetusel parimad hoidised.
Olustveres selgitatakse nädalavahetusel parimad hoidised. Foto: Arvo Meeks

Olustvere teenindus- ja maamajanduskool korraldab tuleval laupäeval juba traditsiooniks saanud hoidisemessi ja kohaliku toidu laada. Nii toidu- kui joogikaupu tulevad messile pakkuma Viljandimaa toiduentusiastid ning väiketootjad kogu Eestist.

Laupäeval kell 8 avatakse rahvusvaheline koolinoorte künnivõistlus, millest võtab osa 47 noort 13 riigist, teatab Olustvere teenindus- ja maamajanduskool.

Laat ja mess algavad kell 11 ning lõpevad umbes kell 16. Hoidisemessil valib rahvas aasta parimad hoidised kolmes kategoorias: soolane, magus ja üllataja.  Samuti valitakse VIP-hoidis ehk žürii lemmik. 

Žüriisse kuuluvad Eesti restoranikultuuri grand old man Dimitri Demjanov (esimees), maaeluministeeriumi asekantsler Toomas Kevvai, näitlejad Viire Valdma ja Carmen Mikiver, Ugala juht Garmen Tabor, lauljad Mait Maltis ja Mikko Maltis, Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli direktor Arnold Pastak ning Maalehe tarbijalisa Targu Talita vastutav toimetaja Jana Rand.

Ürituse meelelahutusprogrammis teevad kaasa Mait Maltis, Mikko Maltis ja Viljandi muusikakooli vaskpilliansambel. Olustvere Poiste juhendamisel saab teha traktori- ja kombainisõitu, harjutusi koppadega, hobusega sõita ning põhupallidel hüpata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles