Põhja-Sakala volikogu juht: pinged valitsesid algusest peale

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Koolijuht Arnold Pastakul on aastatepikkune omavalitsusjuhi töökogemus nii Olustvere, Suure-Jaani kui Põhja-Sakala vallast. Tõenäoliselt peab tema koos Tõnu Aavasaluga oma kohalt lahkuma.
Koolijuht Arnold Pastakul on aastatepikkune omavalitsusjuhi töökogemus nii Olustvere, Suure-Jaani kui Põhja-Sakala vallast. Tõenäoliselt peab tema koos Tõnu Aavasaluga oma kohalt lahkuma. Foto: Elmo Riig

Põhja-Sakala volikogu töö on algusest peale olnud väga pingeline, sest liita on tulnud nelja omavalitsuse tegevus, aga pingelise töö kõrval on probleemide peamine põhjus paljude arvates valimised võitnud valimisliidu koosseisus.

Kui 2017. aasta 16. oktoobri esimestel minutitel uue Põhja-Sakala valla valimistulemused välja hüüti, oli valimisliitu Koostöö koondunud meestel ja naistel põhjust rõõmustada, sest 21-st volikogu kohast kuulus neile koguni 13. Kindel võit, kuid paraku sellest suurt õnne ei tõusnud. Üsna pea sattus võhivõõrastest ja kohati lausa vaenlastest kokku pandud liit omavahelistesse konfliktidesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles