Võrkpallurid alustavad Euroopa meistrivõistluste finaalturniiri

Priscilla Õmblus
Copy
Täna kell 18 tuleb rahvusmeeskonnal käed ühendada ja üheskoos Euroopa meistrivõistluste finaalturniiril esimese vastase Poola vastu astuda.
Täna kell 18 tuleb rahvusmeeskonnal käed ühendada ja üheskoos Euroopa meistrivõistluste finaalturniiril esimese vastase Poola vastu astuda. Foto: Tairo Lutter

Täna kell 18 alustab Eesti võrkpalli rahvusmeeskond Hollandis Rotterdamis teekonda võrkpalli finaalturniiril mänguga Poola vastu. Koondise nimistus on kaks Viljandi võrkpallikasvandikku: Rauno Tamme ja Silver Maar.

Nädalavahetusel ning järgmise nädala teisipäeval ja kolmapäeval kohtub meie rahvusmeeskond Poola, Montenegro, Tšehhi, Hollandi ja Ukrainaga. Finaalturniir vältab septembri lõpuni.

Eesti rahvusmeeskonna kapten Kert Toobal rääkis enne esimest kohtumist Poolaga Eesti võrkpalliliidu vahendusel, et koondises on asjad liikunud tõusvas jooes. "Siis on loogiline, et ise ootad, üldsus ootab, et järsku tuleb veel midagi, järgmine samm... Eks selle nädala või kahe jooksul saamegi teada, kas see samm tuleb või ei tule. Sportlase ja kindlasti ka treenerina millestki enamast unistada ongi osa spordist," vahendas kapteni öeldut alaliit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles