Käsipalli meistriliiga saab avapaugu

Priscilla Õmblus
Copy
Eesti meistriliigas mängib kuus meeskonda.
Eesti meistriliigas mängib kuus meeskonda. Foto: Helin Potter

Käsipalli Eesti meistrivõistlusi alustab tänavu kuus meeskonda. Viljandi esindusmeeskonda ootab esimene tuleproov juba täna kell 19, kui ta läheb kodusaalis vastamisi HC Kehra / Horizon Pulp & Paperiga.

Kõrgliigas mängivad Põlva Serviti, HC Tallinn, HC Kehra / Horizon Pulp & Paper, Viljandi HC, SK Tapa ja Aruküla/Audentes. Medalimõtetega lähevad hooajale vastu neli esimesena nimetatut.

Tiitlikaitsja Põlva Serviti on sel hooajal juba euromängud lõpetanud. Peatreener Kalmer Mustingu sõnul näitasid kohtumised Sloveenia klubi Ribnica RD Rikoga esindusmeeskonna nõrgad kohad kätte.

Kui Serviti jätkab pikaajalise juhendaja käe all, siis möödunud aastal hõbeda ja pronksi võitnud võistkondadel on uus peatreener. HC Tallinnas võttis isa Jüri Lepalt teatepulga üle Risto Lepp ning Kehras on ohjad haaranud 25-aastane Mart Raudsepp, kelle juhtimisel meeskond taas kõrgemaid tiitleid püüdma asub.

Ülejäänud meeskondadest mõlgutab medalimõtteid Viljandi HC. Kõigilt on valmis punkte röövima ka Tapa SK ning Aruküla/Audentes. Tapa meeskonnaga liitus tänavu jaanuaris pikaajaline rahvuskoondise puurilukk Mikola Naum, kes on noortele mängijatele rohkesti enesekindlust ja võitlustahet süstinud.

Eesti meistrivõistluste esimene voor saab alguse täna, kui omavahel kohtuvad Põlva Serviti ja Aruküla/Audentes ning Viljandi HC ja HC Kehra / Horizon Pulp & Paper. Neljapäeval on vastakuti SK Tapa ja HC Tallinn. Kõik mängud algavad kell 19.

Lisaks loositi täna Eesti karikavõistluste paarid. Kokku osaleb 13 meeskonda, loosi tulemusena on esimeses ringis vabad Põlva Serviti, Põlva Coop ning Viljandi HC. Avaringis mängivad omavahel Raasiku/Mistra ja Tallinna Oskar, Põlva/Arcwood ja HC Viimsi / Tööriistamarket, HC Tallinn ja Tapa SK, Tartu Ülikool ja Aruküla/Audentes ning HC Tallinn 2 ja HC Kehra / Horizon Pulp & Paper.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles