Kadunud meest otsides avastati veel üks eksinu

Üllar Priks
, reporter
Copy
Operatiivsõiduk
Operatiivsõiduk Foto: Elmo Riig

Täna hommikul jäi Vastemõisas kaduks 77-aastane Aksel, kes oma autoga kodunt teadmata suunas oli lahkunud. Meest otsides leidis politsei veel ühe eaka abivajaja.

Politsei pressiesindaja Ragne Keiski sõnul satuti juhtlõnga peale siis, kui Viljandi piirkonnapolitseinikud päeval Akselit otsides Viljandi turule jõudsid.

"Vesteldi nii taksojuhtide kui ka kauplejatega, ent paraku keegi neist Akselit kuskil märganud ei olnud. Politseinikud jätsid sõna maha, et kui kirjeldusele vastavat meest peaks kuskil nähtama, antaks sellest kohe numbril 112 teada," rääkis Keisk.

Seejärel lahkusid politseinikud turuplatsilt ning suundusid linna kontrollima. Ühtäkki tuli turuplatsi ääres seisvatelt taksojuhtidelt kõne, et üks eakas meeltesegaduses mees istus ühte taksosse ja soovis sõitma minna. Taksojuhid arvasid, et ehk on see Aksel, andsid kiirelt info politseile edasi ning tegid korrakaitsjate saabumiseni taadiga juttu.

Tagasi turuplatsile jõudnud piirkonnapolitseinikud tuvastasid, et see ei ole teps mitte Aksel, vaid meeltesegaduses mees, keda politseinikud on varemgi otsinud ning koju tagasi aidanud. Välistamaks võimaluse, et see mees taas kuskile seiklema läheb, võtsid patrullijad ta auto peale ning toimetasid turvaliselt koju. Praeguseks on ka Aksel leitud ning viibib meditsiinitöötajate valvsa pilgu all.

Politsei tänab tähelepanelikke taksojuhte, et nood võimalikku abivajajat märkasid ning temast teada andsid. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles