Sulgemisohus koolis alustas haridusteed üks laps, Kesklinna kooli ei mahtunud soovijad ära

Margus Haav
, reporter
Copy
Vahel on kohe nii, et ei leia õigeid sõnu, eriti veel siis, kui oled esimest päeva koolis ning pead aktusel midagi tarka ütlema. Leie kooli esimese klassi ainsat õpilast Simon Kõrgesaart abistavad sel raskel hetkel muusikaõpetaja Tiiu Kivilaan (vasakul) ja klassiõpetaja Epp Barkalaja.
Vahel on kohe nii, et ei leia õigeid sõnu, eriti veel siis, kui oled esimest päeva koolis ning pead aktusel midagi tarka ütlema. Leie kooli esimese klassi ainsat õpilast Simon Kõrgesaart abistavad sel raskel hetkel muusikaõpetaja Tiiu Kivilaan (vasakul) ja klassiõpetaja Epp Barkalaja. Foto: Marko Saarm

«Soovin palju häid hindeid ja palju häid sõpru!» tegi pärast pisikest järelemõtlemist oma esimese koolipäeva soovi teatavaks Simon Kõrgesaar. Tema on ainuke õpilane, kes läks tänavu Leie kooli esimesse klassi.

Kooli üheksandas klassis on 28 õpilast ehk täpselt sama palju, kui oli eelmisel aastal samal ajal. Aasta jooksul lisandus kaks õpilast. Esialgu pidi esimesse klassi tulema veel üks laps, kuid tema otsustas siiski teise kooli kasuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles