Mulgid ootavad Uhkuse auhinna kandidaate

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
2015. aastal sai Mulgimaa Uhkuse preemia Anu Raud ning selle andis talle kätte mulkide vanem Enn Mihailov.
2015. aastal sai Mulgimaa Uhkuse preemia Anu Raud ning selle andis talle kätte mulkide vanem Enn Mihailov. Foto: Marko Saarm

Kaheksandat korda oodatakse Mulgimaa Uhkuse auhinnale kandideerima inimesi või organisatsioone, kes pikaajalise tegevusega on Mulgimaa pärandihoidjad ja väärtustavad mulgiks olemist ning on andnud oma panuse Mulgimaa heaks.

Mittetulundusühingu Mulgi Kultuuri Instituut juhatuse liige Ave Grenberg kirjutas Sakalale saadetud pressiteates, et Mulgimaa Uhkuse väljaandmine teadvustab Mulgimaa inimestele mulgiks olemist ning innustab ettevõtjaid hoidma ja arendama Mulgi identiteeti.

Mulgimaa Uhkuse auhinda antakse välja 2012. aastast ning esimesena pälvis selle Asta Mäeorg. Lisaks on tiitliga pärjatud Asta Jaaksood, Kaupo Ilmetit, Ants Tauli, Anu Rauda, Alli Laandet ja Jaak Kõdarit.

Mulgimaa Uhkuse kandidaate võivad esitada ja sellele kandideerida nii eraisikud kui ka juriidilised isikud. Ettepanekud palutakse saata kirjalikult vabas vormis põhjenduse ja kontaktandmetega 1. novembriks Mulgi kultuuri instituudile aadressil Kulla küla, Leerimaja, 69509 Mulgi vald või e-posti aadressil mki@mulgimaa.ee Võitjale on määratud preemia ning auhinnafondi toetab rahvakultuuri keskuse Mulgimaa pärimuskultuuri meede.

Auhind antakse kätte 21. novembril Mulgi konverentsil Mustla rahvamajas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles