Politsei otsib endiselt 35-aastast Üllet

Alice Lokk
, reporter
Copy
Politsei palub abi Ülle leidmiseks.
Politsei palub abi Ülle leidmiseks. Foto: Politsei

Endiselt kestavad teisipäeva õhtul kaduma jäänud Ülle otsingud.

Pere sõnul oli naine teisipäeval umbes kell 15.30 Veisjärve külas bussi pealt maha tulnud ning kodu poole kõndima hakanud. Paraku ta sel õhtul oma koju Veisjärve külas ei naasnud. 

Naise otsingutega tegelev Viljandimaa piirkonnapolitseinik Taivo Västrik rääkis, et kahe päeva jooksul on korduvalt üle kontrollitud naise kodutalu piirkond ning laiemalt kogu Veisjärve küla. Västriku sõnutsi on teada, et Ülle väljus bussist Karuli peatuses ning hakkas väidetavasti kodu poole kõndima. Koju ta aga seni jõudnud pole.

Politsei alustas kohe info kogumist ja ümbruskonna kontrollimist. Politseinikest, sugulastest, vabatahtlikest ning päästeametnikest koosnev otsingumeeskond kontrollis ööl vastu neljapäeva üle nii naise kodukandi kui selle lähiümbruse. "Oleme otsingumeeskonnaga selle marsruudi korduvalt läbi käinud. Oleme metsasihte, teekraave ning naise võimaliku kodutee inimahelikus läbi kõndinud, lisaks drooniga linnulennult üle vaadanud massiivsed põllulapid ja tihnikud, soojuskaameraga kontrollinud piirkonda jäävad kaevud ja veesilmad. Üle on kontrollitud ka piirkonda jäävad talud ja eramud, kus oleme kohalikega suhelnud ning neile kadunud naise pilti näidanud," rääkis piirkonnapolitseinik.

Västriku sõnul pole paraku keegi Üllet kuskil liikumas näinud ning seni pole politseile ka laekunud ühtegi vihjet, mis võiks neid tema leidmisel abistada. "Naise telefon on välja lülitatud ning keegi lähedastest ega sõpradest pole temast midagi kuulnud. Jätkame naise otsimist ja info kogumist," nentis piirkonnapolitseinik. 

Ülle on umbes 165 sentimeetrit pikk ja keskmise kehaehitusega. Tal on pruunid õlgadeni ulatuvad juuksed, mida kannab tavaliselt patsis. Jalas olid tal heledad püksid ning seljas sinise-valgetriibuline särk, peas sinine peapael ja seljas väike seljakott.

Politsei palub kõigil, kes on Üllet pärast 27. augusti pärastlõunat näinud või kel on infot tema praegusest asukohast, anda sellest teada hädaabinumbril 112.

Reedel kell 14.25 viidud sisse parandus ja esmaspäeval kell 14 lisatud täpsustus. Ülle läks kaduma teisipäeva õhtul ning tal olid jalas heledad püksid. Loo autor Alice Lokk vabandab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles