Kahe lapsega randa tulnud mees kostitas valvureid sõimu ja roppustega

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Viljandi järve vettehüppetorn on kella 20-st suletud.
Viljandi järve vettehüppetorn on kella 20-st suletud. Foto: Elmo Riig

Teisipäeval kella 21 paiku tuli Viljandi randa mees kahe poisslapsega, kes hakkasid tornist vettehüppeid tegema, ehkki torn oli suletud ja väljas üsna pime. Kui rannavalvurid täiskasvanule selgitama läksid, et laste tegevus on ohtlik, hakkas mees neid sõimama.

Viljandi järve hüppetorn suletakse kell 20 ja sel ajal, kui poisid torni ronisid, oli trepi ette tõmmatud sulgemist tähistav kett, kirjeldas toimunut rannas valvava turvafirma G4S Eesti kommunikatsioonijuht Reimo Raja. Rannavalvurid läksid mehele viisakalt ja rahulikult selgitama, et hüppetorn on selleks päevaks juba suletud ja sealt vette hüpata enam ei tohi. Selle peale kostitas mees rannavalvureid laste kuuldes räige sõimu, roppuste ja solvangutega ning halbu sõnu jätkus tal ka Viljandi linna kohta.

Agressiivselt käitunud mees oli oma sõnul sõitnud 160 kilomeetrit selleks, et randa tulla ja lasta poistel tornist alla hüpata.

Mees võttis rannavalvureid siiski lõpuks kuulda ja läks lastega teisele poole randa, kuid lubas naasta, kui rannavalvurid oma vahetuse lõpetavad.

Rannavalvurid tuletavad meelde, et augustiõhtud on juba pimedad ning hämaras ja pimedas on tornist vettehüpped ohtlikud, sest õnnetuse juhtudes on kannatanut veest raske leida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles