Lennu tühistamine lükkas sõprusseminari edasi

Ingerliis Jüriado
, Suvereporter
Copy
Viljandimaa vallavalitsusele tuleb täna külla Minden-Lübbecke delegatsioon Saksamaalt.
Viljandimaa vallavalitsusele tuleb täna külla Minden-Lübbecke delegatsioon Saksamaalt. Foto: Elmo Riig

Täna hommikul pidi algama Minden-Lübbecke maakonna ja Viljandimaa koostööseminar, kuid sakslaste lend tühistati. Seepärast lükkus seminar õhtusse.

Kell pool viis Viljandi vallavalitsuses algaval seminaril arutatakse, kuidas arendada partnerlust, tutvustatakse meie omavalitsuste praegust seisu ja tulevikuplaane ning Minden-Lübbecke esindajad tutvustavad oma maavalitsuse ülesehitust.

Vallavalitsuse töötajaid sõprade hilinemine ja ühisseminari õhtusse lükkumine ei heiduta. "Tegemist on asjaoludega, mis ei tulene kummastki poolest. Pigem on kahju, et külalistel jääb siin oleku aeg napiks," ütles Viljandi valla kultuuri- ja noorsootöö spetsialist Jana Seeba. "Plaanitud oli kaks külastuspäeva, teisipäev ja kolmapäev, kuid ootamatuse tõttu on neil ainult üks päev, et Viljandiga tutvuda. Tagasi Saksamaale sõidavad nad juba neljapäeva hommikul."

Lend tühistati tehniliste põhjuste tõttu ning see ajas sassi kogu planeeritud kava. "Vaatame ühiselt üle, kas on võimalik mõni tegevus, mis oli tänaseks planeeritud, homsete vahele liigutada," lausus Seeba.

Inimesi tuleb seminarile ikka enam-vähem sama palju, kui algul oli plaanitud. Need, kes mingil põhjusel tulla ei saa, leidsid endale asendajad. "Esialgne seminar pidi kestma kaks ja pool tundi, aga me proovime seda lühendada nii palju kui võimalik, sest meil on pidulik õhtusöök kella seitsmeks organiseeritud. Loodame, et saame poolteise tunniga hakkama," ütles Seeba.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles