Annetuskasti pistetakse eurosid ja kroone läbisegi

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raamatukogu kojulaenutusosakonna töötajate sõnul on juba välja kujunenud inimesed, kes raamatule järele minnes poetavad eurosid või kroone ka loomade varjupaiga annetuskasti.
Raamatukogu kojulaenutusosakonna töötajate sõnul on juba välja kujunenud inimesed, kes raamatule järele minnes poetavad eurosid või kroone ka loomade varjupaiga annetuskasti. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Euro on Eestis kasutusel olnud juba ligi aasta, kuid käidavates kohtades üles seatud annetuskastides on endiselt näha kroone ning mitte ainult väikesi rahatähti, vaid ka sajalisi.

Viljandi linnaraamatukogus ootab annetajaid Viljandi kodutute loomade varjupaiga kast. Nagu kinnitab raamatukogu direktor Evi Murdla, pole kroonid ja eurod seal läbisegi seetõttu, et annetuskasti tühjendatakse harva, vaid inimesed panevadki sinna käibelt võetud valuutat.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles