Päikesekatuse tegijad lähevad investori toel Euroopasse

Eda Kivisild
, reporter
Copy
SolarStone’i päikesepaneelidest katused sobivad ühtviisi nii renoveeritud majale kui uusehitisele. See hoone sai päikesekatuse 2019. aastal, süsteemi nimivõimsus on viis kilovatti.
SolarStone’i päikesepaneelidest katused sobivad ühtviisi nii renoveeritud majale kui uusehitisele. See hoone sai päikesekatuse 2019. aastal, süsteemi nimivõimsus on viis kilovatti. Foto: SolarStone’I erakogu

Eelmisel nädalal võisid Viljandi osaühingu SolarStone juhid rõõmustada, sest nende ettevõtmisesse otsustas panustada taastuvenergia investor, osaühing Sunly.

Sunly on Eesti investor, kes panustab rohetehnoloogia riistvara innovatsiooniga tegelevatesse kohalikesse idufirmadesse ning aitab alustavaid ettevõtteid ka oma teadmiste ja kogemustega. «Seega saab SolarStone meie abiga loodetavasti nii raha kui ka oskusi, kuidas oma tootest Viljandimaa ja kogu Eesti rahvusvaheline edulugu kujundada,» ütles osaühingu juhataja ja asutaja Priit Lepasepp. «SolarStone’i katusekivi ja päikesepaneeli ühendatud toode on kahtlemata innovatsioon. Usume, et energia tootmine peab üha enam sulanduma inimeste igapäevaelu ja hoonetega ning SolarStone on selle trendi ära tabanud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles