365 päeva, 365 kehakatet, 365 pilti

Üllar Priks
, reporter
Copy
Joosep Konsen on suur muusikasõber. Seega on aastatega tema kappi üksjagu lemmikartistidega seotud kehakatteid kogunenud.
Joosep Konsen on suur muusikasõber. Seega on aastatega tema kappi üksjagu lemmikartistidega seotud kehakatteid kogunenud. Foto: Erakogu

Joosep Konseni argipäevad mööduvad arvutimaailmas mütates. Suure muusikasõbrana võttis ta nõuks 2019. aasta enda jaoks bändisärgi aastaks nimetada ning on nüüd alates 1. jaanuarist iga päev eri ansambli ürbiga endast pildi klõpsanud ja selle koos lisainfoga internetti üles pannud.

Nii, Joosep, sina päriselt Viljandi poiss ei ole, ometi on sul selle linnaga oma lugu. Milline see on?

Olen, jah, hoopis Tartust pärit. Aga kõik algas sellest, et õppisin akadeemias kultuurikorraldust. Sellest ajast saati käin siin väga tihti. Mul on siin sõbrad ja Viljandist on mulle saanud justkui teine kodulinn.

Millega see Tartu kutt nooremast peast oma vaba aja sisustas?

Minu lapsepõlv jäi 1990. aastatesse. Peamiseks hobiks oli sõpradega väljas tiksumine. Spordiga hakkasin samuti üsna varakult tegelema: judotrennid tulid juba esimeses klassis, edasi kergejõustik, korvpall, Kreeka-Rooma maadlus ... Kokkuvõttes oli selline mõnus lapsepõlv. Arvutis istuda ei saanud ja pidid endale ise tegevust otsima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles