Kuhjavere külateatrite festival tõi kokku harrastusteatreid üle Eesti

Alice Lokk
, reporter
Copy
Tänavu sai Kuhjavere külateatrite festival teoks 15. korda ning osalejate seas oli nii vanu kui ka uusi harrastusnäitlejaid.
Tänavu sai Kuhjavere külateatrite festival teoks 15. korda ning osalejate seas oli nii vanu kui ka uusi harrastusnäitlejaid. Foto: Marko Reimann

Sel nädalavahetusel peetakse Põhja-Sakala vallas Kuhjaveres 15. külateatrite festivali ning osalejate seas võib näha nii ammuseid tuttavaid kui ka uusi tulijaid.

Projektijuht Urve Mukk ütles, et festivali esimene päev möödus hästi. "Trupid olid kohati ikka väga head ja naerutasid publikut päeva lõpuni välja. Oli päris mitu tasavägist truppi."

Esimese päeva parimaks trupiks valiti Saaremaa Tornimäe näiteselts lavastusega "Võõras mees majas". Parimaks meesosatäitjaks osutus Jaanus Kõrre Jõgevamaalt Avinurme suveteatrist vanaisa rolliga lavastuses "Mitte millestki midagi ehk Ilma naisteta ei saa … vist!?" ning parimaks naisosatäitjaks Helje Basihhina Tornimäe näiteseltsist naabrinaise Maria rolliga lavastuses "Võõras mees majas".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles