Linnavalitsus ootab ettepanekuid Viljandi kaunistajate tunnustamiseks

Sakala
Copy
Linnavalitsus ootab ettepanekuid, et tunnustada linlasi, kes Viljandi üldilme kaunimaks teevad.
Linnavalitsus ootab ettepanekuid, et tunnustada linlasi, kes Viljandi üldilme kaunimaks teevad. Foto: Gerthrud Grents

Viljandi linnavalitsus ootab võistlusele "Kaunis Viljandi" ettepanekuid, et tunnustada linlasi, kes on linna üldilme kaunimaks muutnud, kaunistades seda püsilillede ja ilupõõsastega või ehtides muude kujunduslike elementidega elamute, asutuste ja ettevõtete territooriume. Ettepanekuid saab teha ka nende kohta, kes on olnud eeskujuks territooriumide üldise heakorra hoidmisel.

Linnavalitsuse avalike suhete spetsialist Johan-Kristjan Konovalov andis teada, et konkursi parimad selgitatakse välja kolmes kategoorias: pereelamud ja ridaelamuboksid või nende rühm, korterelamud ja ühiskondlikud hooned (välja arvatud linnavalitsuse halduses olevad hooned) ning äri- ja tootmishooned.

Parimad valitakse kindlate kriteeriumide alusel, kus hinnatakse haljastust, sealhulgas suve- ja püsililli, ilupõõsaid ja muud haljastust, üldist heakorda, sealhulgas hoonete ning teede ja platside heakorda, väikevormide, näiteks aiamööbli, skulptuuride ja haljastuskonteinerite seisukorda ja kujundust ning muid kujunduslikke elemente, nende seisukorda ja sobivust.

Tunnustusettepanekud palutakse edastada linnavalitsusele aadressil viljandi@viljandi.ee. Kandidaate saab esitada 31. augustini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles