Noorratsanikud kappasid säravatele tulemustele

Priscilla Õmblus
Copy
Kõige suurem edu saatis Ruila tallides peetud Eesti takistussõidu tiitlivõistlustel Lene Varulat. Tema võitis kaks kulda: poniklassis suurte ponide arvestuses Monssoniga ja lasteklassis hobusega Vigo’s Lady. Fotol on ta Vigo’s Ladyga.
Kõige suurem edu saatis Ruila tallides peetud Eesti takistussõidu tiitlivõistlustel Lene Varulat. Tema võitis kaks kulda: poniklassis suurte ponide arvestuses Monssoniga ja lasteklassis hobusega Vigo’s Lady. Fotol on ta Vigo’s Ladyga. Foto: Celin Lannusalu

Viljandimaa ratsaspordiklubi kasvandikud napsasid nädalavahetusel Harjumaal Ruila tallides keerulistes ilmastikuoludes peetud Eesti takistussõidu meistrivõistlustel kolm kuldmedalit ja ühe hõbeda. Lene Varulal õnnestus võita lausa kaks tiitlit: poniklassis suurte ponide arvestuses Monssoniga ja lasteklassis hobusega Vigo’s Lady.

Kertu Klettenbergi juhendamisel treeniv tüdruk oli kahe kuldmedali üle väga õnnelik ja ütles, et mingit erilist närveerimist tal neil võistlustel polnud. «Olen eriti uhke oma hobuste üle. Vigo’s Lady oli nii tubli ja päästis mind väga palju! Vaatasin ka konkurentide sõite ja tegin oma plaanis täiendusi, see tõigi meile edu,» rääkis ta.

Viljandimaa ratsaspordiklubi esindajal Laureen Leitenil jätkus klubi noorte kohta vaid kiidusõnu. «Oleme väga uhked oma sportlaste üle,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles