Linna projekt on ootel, vaba tahtega ehitatud harjutusväljak aga valmis

Eda Kivisild
, reporter
Copy
Laupäeval peeti Paalalinna kooli juures heiteväljakul esimesed võistlused ja kergejõustikuselts Sakala tänas väljaku valmimisele kaasa aitajaid.
Laupäeval peeti Paalalinna kooli juures heiteväljakul esimesed võistlused ja kergejõustikuselts Sakala tänas väljaku valmimisele kaasa aitajaid. Foto: Gerthrud Grents

Laupäeval kuulutas Viljandi kergejõustikuseltsi Sakala juht Tiit Aru avatuks Paalalinna kooli kõrvale ehitatud heiteväljaku, kus saavad harjutada nii noored kui vanemad kergejõustiklased. Linnavalitsuses on aga endiselt sahtlis projekt, mille kohaselt peaks ühel päeval olema rahvusvahelisteks võistlusteks kohane heiteväljak järve ääres.

«Lähematel aastatel linna eelarvestrateegias heiteväljaku ehitamiseks raha pole,» ütles Viljandi abilinnapea Kalvi Märtin. «Kui aga peaks avanema võimalus saada toetust mõnest Euroopa Liidu fondist, siis taotleme sealt raha ka heiteväljaku jaoks. Näiteks praegune Pärnu maantee ehitus saab teoks tänu sellele, et tekkis rahastusvõimalus ning linnal oli projekt olemas.»

Eelmise linnavalitsuse tellitud ning mullu mais linnale üle antud projekti järgi saaks ranna lähedusse rajada heitjate harjutusväljaku ning ruumi jääks ka jalgpalliplatsile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles