Päästjad kustutasid maastikku, politseinikud tegelesid kummuli ATV ja joobes juhiga

Eda Kivisild
, reporter
Copy
Päästeauto
Päästeauto Foto: Elmo Riig

Reede õhtul sai häirekeskus teate, et Viljandi vallas Odiste külas on pikne süüdanud turbapinnase ja mahalangenud puud. 

Leekides oli 200 ruutmeetrit turbapinnast. 

Päästjad lokaliseerisid põlengu kell 21.15. Järgmisel päeval tegelesid päästjad järelkustutuse ning tulepesade otsimisega. 

Reede õhtupoolikul laekus politseile teade, et Põhja-Sakala vallas pidas kiirabi kinni joobekahtlusega maastikusõiduki juhi, kes oli meedikutele ohtlike sõiduvõtete ja manöövritega silma jäänud.

"Sündmuskohale saabunud politseipatrull tuvastas, et maastikusõidukil liikunud mehel on raske joove," teatas politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Ragne Keisk.  Mees toimetati kainenema ja tema sõiduvahend teisaldati tasulisse parklasse.

Pühapäeval veidi enne kella 19 sai häirekeskus teate liiklusõnnetusest Viljandimaal Pärsti külas, kus 50-aastase mehe juhitav ATV oli ümber paiskunud. Juhil polnud kaitsekiivrit ja ta sai õnnetuses viga. Ta viidi esmaabiks haiglasse ning seal võeti talt ka vereproov, et selgitada, kas ta on kaine või mitte. Õnnetuse üksikasju selgitatakse edasises uurimises.

Politseil oli nädalavahetusel 64 väljakutset. Autojuhtidele tehti 985 kainuskontrolli ning avastati neli alkoholi tarvitanud juhti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles