Ele Millistfer: muusika lihtsalt puudutab midagi hinges

Margus Haav
, reporter
Copy
Väga musikaalsest suguvõsast pärit Ele Millistfer sai kindla muusikalise vundamendi Tallinna muusikakeskkoolist, oskusi kasvatas Georg Otsa nimelises muusikakoolis ja tahke lihvis Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemias.
Väga musikaalsest suguvõsast pärit Ele Millistfer sai kindla muusikalise vundamendi Tallinna muusikakeskkoolist, oskusi kasvatas Georg Otsa nimelises muusikakoolis ja tahke lihvis Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemias. Foto: Elmo Riig

Lauluõpetaja, laulja ja muusikaliartist Ele Millistfer sai valmis esimese omaloominguga plaadi «Alguse paik». Plaadi esimene esitluskontsert on 19. augustil lauljanna kodutalu õuel.

Autor tunnistab, et laulmine on talle tihti loomulikum kui rääkimine. Lauldes julgeb ta olla avatum ning ühtlasi laseb vaadata sügavamale oma hinge ja saab rääkida asjadest, millest muidu ei oska. Muusika annab talle jõudu ja maandab pingeid, laul on meditatsioon ja palve. Plaadi nimiloo inspiratsiooniks oligi oma kodu leidmine. Põlise tallinlasena leidis Ele Millistfer end mõni aasta tagasi keset Viljandimaad Teeääre talus, kus ta nüüd koos abikaasaga kodu ehitab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles