Filmiarvustus. Lõõgastav vägivald

Üllar Priks
, reporter
Copy
Riidekappide kokkupõrge. Rusikakangelased Luke Hobbs (Dwayne Johnson) ja Deckard Shaw (Jason Statham) ei salli teineteise halli varjugi, kuid peavad ühise eesmärgi nimel koos tegutsema.
Riidekappide kokkupõrge. Rusikakangelased Luke Hobbs (Dwayne Johnson) ja Deckard Shaw (Jason Statham) ei salli teineteise halli varjugi, kuid peavad ühise eesmärgi nimel koos tegutsema. Foto: Forum Cinemas

Kes see nüüd enam mäletabki, millal esimene «Kiirete ja vihaste» film välja tuli. Igatahes lammutas siis ekraanil kiilakas musklijõmm Vin Diesel ning kogu action käis nitrot lürpivate sportautode illegaalsete mõõduvõttude ümber. Aga lepime kokku, et vahepeal on vett merre voolanud täpselt nii palju, et purki sai filmisarja üheksas osa.

Et ma ennast suuremat sorti võidusõiduhuviliseks ei pea (no olgu, Tänaku dokumentaali vaatamata jätmine oleks olnud sama valus patt kui laulupeole Putini pildiga T-särgis sisse sadada), siis ütleme nii, et kinosaali astudes oli latt võrdlemisi madalal. Ja etteruttavalt võib öelda, et polekski olnud tark tegu seda kõrgemale sättida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles