Kohalik motopunt näitas Äksis kiiret minekut

Priscilla Õmblus
Copy
Motojärelkasvu pjedestaali kolmas aste 50 cc arvestuses kuulus Viljandi motoklubi esindajale Edvin Jürgenile. Klubikaaslane Ottomar Saag tuli kokkuvõttes neljandaks.
Motojärelkasvu pjedestaali kolmas aste 50 cc arvestuses kuulus Viljandi motoklubi esindajale Edvin Jürgenile. Klubikaaslane Ottomar Saag tuli kokkuvõttes neljandaks. Foto: Triin Leok

Möödunud pühapäeval peeti Tartumaal Äksis Olerexi motokrossi noortesarja viies etapp, samal ajal võisteldi Pitbike Open klassi arvestuses Eesti meistrivõistluste kolmandal etapil meistritiitlite nimel. Naabermaakonnas said kaks Viljandi motoklubi sõitjat ka pjedestaalile astuda – Kristel Raba oma arvestuses kõrgeimale astmele ning motoklubi noor kasvandik Edvin Jürgen kolmandale astmele.

Tartumaal asuv Äksi motorantšo võõrustas seekordse Olerexi motokrossi Eesti noorte karikasarja etappi, mis kuulus ka Äksi karikasarja arvestusse.

Ilmataat kostitas sõitjaid nii päikese kui ka vihmaga, ent vihmasabina tõttu muutus sealne mullarada kohati päris libedaks, mis põhjustas kukkumisi. Stardirivis lõi mootorit käima peale Eesti võistlejate ka Läti ja Venemaa sõitjaid. Enamik võiduga koju läinutest oli juba ka varematel etappidel oma klassis domineerinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles