Üürikortereid leidub erineva paksusega rahakotile

Üllar Priks
, reporter
Copy
Kui on piisavalt raha, võib magamistuppa puu sebida. Näiteks seinale joonistatuna.
Kui on piisavalt raha, võib magamistuppa puu sebida. Näiteks seinale joonistatuna. Foto: KV.EE

September pole enam mägede taga ning õige pea tuleb Viljandisse paras ports uusi tudengeid. Kõigil neil on vaja ulualust, kus loengute vahel end välja puhata. Rabamine on tihe, aga üht-teist paistab siinsel üüriturul ikka saadaval olevat. Valisime välja üldsummalt odavaima ja kalleima pakkumise.

Kõige odavam üüripakkumine on kinnisvaraportaali kv.ee andmeil stuudiokorter Paalalinna kortermajas. 74 korteriga neljakorruseline ja kahe trepikojaga hoone valmis 2015. aasta juunis. Ühetoalisel korteril on suurust 18,1 ruutmeetrit. Pakkumine sisaldab korteri lõppviimistlust, sanitaartehnikat duširuumis ning köögimööblit koos tehnikaga. Korterisse on paigaldatud ka pesumasin-kuivati. Lisatasu eest võib soovija ka korteri juurde kuuluva keldriboksi rentida. Lisainfona seisavad kuulutuse juures märksõnad: seinakapp, TV, mööbli võimalus, pakettaknad, parkett, parkimine tasuta. Ühe kuu üürihind on 185 eurot ning see teeb ruutmeetri hinnaks 10,20 eurot.

Vaata kuulutust siit.

Odavaima korteri üür on 185 eurot kuus.
Odavaima korteri üür on 185 eurot kuus. Foto: Kv.ee

Tihtilugu tavatsevad tudengid korterit ka mitme peale üürida. Miks mitte ära sebida kuuetoaline korter Viljandi vanalinnas Kondase keskuse vastas? 106 ruutmeetri suurune korter asub hoone esimesel korruse ning antakse üürile järgmise aasta juuni keskpaigani.

Korter on tehnika ja mööbiga sisustatud ning koosneb kolmest magamistoast, avatud köögist-söögitoast, suurest elutoast, töö- ja arvutitoast, koridorist ning esikust. Elamises on ka avar vannituba ning kaks eraldi WC-d. Korteril on mugav koodiga lukusüsteem.

Sisse kolides peab muidugi olema rahakott parasjagu priske, sest kohe alustuseks tuleb välja käia ühe kuu üür, tagatisraha ühe kuu üürisumma ulatuses ning lepingutasu 600 eurot. Et üürihind on samuti 600 eurot, peab esimese hooga taskus leiduma 1800 eurot vaba raha. Kui sellest pisiasjast aga üle saab, tuleb igakuiseks kuluks pisut alla 6 euro ruutmeetri kohta.

Vaata kuulutust siit.

Kalleima korteri üür on 600 eurot kuus.
Kalleima korteri üür on 600 eurot kuus. Foto: Kv.ee
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles