Vargad viivad Viljandist Toyota Corollasid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toyota Corolla Verso reklaamfoto.
Toyota Corolla Verso reklaamfoto. Foto: Reklaamfoto

Viljandist on vähem kui kuu aja jooksul varastatud kolm Toyota Corolla Versot, millest üks leiti paar päeva pärast varastamist avariilisena Leedust.

Esimene auto läks kaduma ööl vastu 24. novembrit ja ülejäänud kaks varastati ööl vastu 16. detsembrit. Kõik autod viidi ära Männimäe elamurajoonist.

Politseile tehtud avalduste järgi läks üks must Toyota Corolla kaduma ööl vastu 16. detsembrit Riia maanteelt ja teine, universaalkerega hall Corolla samal ajal Männimäe teelt.

Kummagi auto kohta politseil esmaspäeval teateid polnud. Politsei on Leedust üles leidnud auto, mis varastati Viljandist 24. novembril. Selle leidis sealne politseipatrull tee äärest kraavis, ühtegi inimest selle läheduses polnud.

Toyotasid müüva Amservi esinduse töötajatel pole aimu, miks just Corolla Verso on varaste sihtmärgiks muutunud. «Oleme selle pärast väga mures,» sõnas üks Amservi töötaja.

Viljandist on sama marki autosid lühikese aja jooksul varastatud ka varem. Mullu tegutses siin üks Leedust pärit autovaraste rühm, kes viis ära enamasti kalleid maastureid ja Honda Accorde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles