Noored rannavolletajad võitsid kolm Eesti meistri tiitlit

Priscilla Õmblus
Copy
Kuni 18- ja 20-aastaste arvestuses pälvisid Eesti meistri tiitli viljandlased Maren Mõrd ja Ragne Rahuoja (keskel).
Kuni 18- ja 20-aastaste arvestuses pälvisid Eesti meistri tiitli viljandlased Maren Mõrd ja Ragne Rahuoja (keskel). Foto: Eesti Võrkpalliliit

Eelmisel nädalavahetusel selgusid Tartu Rannakeskuses noorte rannavõrkpalli värsked meistrid: kuni 18- ja 20-aastaste arvestuses pälvisid Eesti meistri tiitli viljandlased Maren Mõrd ja Ragne Rahuoja. Niisamuti tulid nooremas klassis, kuni 14-aastaste arvestuses Eesti meistriks viljandlased Kaisa Rei ja Emma Vilberg.

Reedel algasid Tartu Rannakeskuses noorte rannavõrkpalli Eesti meistrivõistlused. Kuni 20-aastaste noormeeste turniiril võistles 11 ja neidude turniiril üheksa võistkonda. Neidude arvestuses tõid kirkaima medali Viljandisse Maren Mõrd ja Ragne Rahuoja, kellele järgnesid teise koha teeninud Karolina Tšuhnenkova ja Aljona Tšuhnenkova ning kolmanda koha hõivanud Katariina Vengerfeldt ja Elina Skuratovski. Esikolmiku järel tulid karikasarja parimad Johanna Maar ja Maria Säästla neljandaks. Noormeeste arvestuses jõudsid kuldmedalini Rasmus Meius ja Kaur Erik Kais.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles