Saali valgustus sobib nüüd nii võimlejatele kui ka võrkpalluritele

Alice Lokk
, reporter
Copy
Viljandi spordihoone suures saalis on varsti tänu uuele valgustusele võimalik võistlustest kvaliteetseid video- ja fotojäädvustusi teha. Pildil valgustustöid tegeva Elevälja projektijuht Andrus Koppel.
Viljandi spordihoone suures saalis on varsti tänu uuele valgustusele võimalik võistlustest kvaliteetseid video- ja fotojäädvustusi teha. Pildil valgustustöid tegeva Elevälja projektijuht Andrus Koppel. Foto: Elmo Riig

Selle nädala lõpuks saab Viljandi spordihoone suur saal valgustuse, mis annab paremad võimalused nii sportimiseks kui ka selle kajastamiseks.

Viljandi linnavalitsuse kinnisvara haldusameti kinnisvarahaldur Joel Jürgens ütles, et varem oli saali valgustus nõrk ja ebaühtlane. «Vanad valgustid olid suure energiatarbimisega ja nende valgustihedus ei vastanud enam nõuetele,» lausus ta.

Viljandi spordikeskuse juhataja asetäitja Igor Tavaste ütles, et lisaks kulumisele oli probleemiks see, et iga lamp oli ise värvi, ning teleülekandeid oli keeruline teha, sest valgustugevus oli liiga väike. «Lampe vahetati nii, kuidas parasjagu saada oli,» lisas Tavaste.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles