Viljandi mehed ületasid raudmehe triatlonil ennast

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Kõik Elamuspanga tiimi liikmed lõpetasid triatloni edukalt. Fotol vasakult: Are Tints, Freddy Tints, Are Tallmeister ja Sander Kahu.
Kõik Elamuspanga tiimi liikmed lõpetasid triatloni edukalt. Fotol vasakult: Are Tints, Freddy Tints, Are Tallmeister ja Sander Kahu. Foto: Indrek Kärner

«Ma jõuan, ma jaksan, ma saan!» kinnitas Viljandi mees Sander Kahu endale laupäeval palju kordi ning pisut enam kui 14 tunniga ta jõudis, jaksas ja saigi lõpetatud täispika triatloni. Veel 20 kuud tagasi ei puutunud Kahu sportimisega peaaegu üldse kokku.

Sander Kahu oli üks neljast Viljandis tegutseva osaühingu Elamuspank eestvedajast, kes laupäeval 226 kilomeetri pikkuse Ironman Tallinna võistluse starti asus. Kahu kolleegidest olid seal veel Are Tallmeister, Are Tints ja Freddy Tints.

Raivo E. Tamm oli suur motivaator

Mõte täispikal triatlonil osaleda ei tulnud Are Tallmeistri sõnul sugugi järsku. «Hakkasime aasta ja kaheksa kuud tagasi valmistuma Otepää triatloniks, mille pikkus on pool raudmehe triatlonist. Kui me eelmisel suvel selle lõpetasime, olime finišis väga uhked ja õnnelikud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles