Kahe päeva galerii. Viljandi peeti sõudmise meistrivõistlusi

Copy

Laupäeval ja pühapäeval toimusid Viljandi järvel Eesti meistrivõistlused sõudmises, kus olid edukad ka kohalikud sportlased.

Sõudeliit vahendas, et maailmameistrivõistlustele sõitvatele ja Tokyo olümpiamängude pääsmeid jahtivate sõudetippude tegemistele sai hinnanguid anda ühe-, roolijata kahe-, paarisaerulise nelja- ja kaheksapaatide konkurentsis. Kahel päeval jagati välja 13 medalikomplekti. Edukad olid ka Viljandimaa sportlased.

​Kahe päeva lõpuks oli Viljandi tuntumail sõudjal Kaspar Taimsool Eesti meistrivõistlustelt korjatud kolm kuldmedalit (ühepaadi-, paarisaeru neljapaadi ning kahepaadi konkurentsis) ning üks pronksmedal (kaheksapaadi võistluses). Rahvusliku paarisaeru neljapaadi võistlusel olid ühes paadis Kaspar Taimsoo ning samuti Viljandi sõudja Kaur Kuslap koos Allar Raja ja Tõnu Endreksoniga. Samas kategoorias platseerus kolmandaks duo, mille üks pool oli Viljandi sõudeklubi sõudja Kermo Randmäe. Meeste kahepaadis jäi teisele kohale Kaur Kuslap, kes osales koos Tõnu Endreksoniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles