Henri Helemäe: peamine rõhk on võistlusel, proovime igal aastal taset tõsta

Priscilla Õmblus
Copy
«Mõisaküla Fighti» eestvedaja poksitreener Henri Helemäe korraldab Eesti üht mainekaimat võitlusspordiüritust pigem seetõttu, et on ise selle ala fanaatik. «Kui ise ei tee, teeb keegi teine,» tõdes Helemäe.
«Mõisaküla Fighti» eestvedaja poksitreener Henri Helemäe korraldab Eesti üht mainekaimat võitlusspordiüritust pigem seetõttu, et on ise selle ala fanaatik. «Kui ise ei tee, teeb keegi teine,» tõdes Helemäe. Foto: Caspar Aru

Kui muidu rõõmustab Mõisaküla suveaed sumedatel suveõhtutel publikut muusikaga, siis ühel õhtul aastas muutub see rajuks poksiringiks. Mõisaküla kodukandipäevade ajal ülehomme õhtul koondab «Mõisaküla Fight» suveaeda rahvusvahelise võitlejate paremiku. Ürituse eestvedaja Henri Helemäe avas Sakalale juba traditsiooniks kujunenud võistluse telgitaguseid.

Henri Helemäe, tänavu tuleb «Mõisaküla Fight» neljandat korda. Mis sellel aastal teistmoodi on?

Tänavusele võistlusele tuleb uusi osalejaid, näiteks Venemaalt ja Ukrainast. Väiksematest asjadest oleme pisut uuendanud lavakujundust. Ent meelelahutust on parasjagu, igal aastal ei pea kontseptsiooni meeletult muutma, kuna üritus toimub korra aastas. Peamine rõhk on võistlusel, proovime igal aastal taset tõsta. Hästi suurel määral on see ka tõusnud: kohal on Eesti tipud, kelle vastas välisvõitlejad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles