Politsei nädalalõpu väljakutsed olid seotud pidutsemisega

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Politseinikud viisid lõppenud nädalavahetusel hulga purjutajaid kainestuskambri asemel hoopis koju.
Politseinikud viisid lõppenud nädalavahetusel hulga purjutajaid kainestuskambri asemel hoopis koju. Foto: Urmas Luik

Viljandimaa politseinikele oli folgipeo rahvarohke nädalalõpp küll keskmisest töisem, kuid selle suve väljakutsete arvu rekordit ei sündinud ning ka väljakutsete sisu oli üsna tavapärane.

Kokku oli kolme päeva jooksul 69 väljakutset. Võrdluseks võib tuua, et suve hakul oli ühel nädalalõpul 70 väljakutset ning keskmiselt on nende hulk suvisel ajal poolesaja lähedal.

Lahendada tuli kaks perevägivallaga seotud juhtumit ning kainenema viia kuus inimest. Alkomeetrisse puhus 167 autojuhti ning kolm neist olid joobes.

Kõige rohkem oli politseinikel tööd purjutanud inimestega, keda nad viisid võimaluse korral kainestuskambri asemel koju magama. Agressiivsemad tuli aga toimetada kainenema politseimajja.

Tavapärasest pisut enam oli teateid lärmi kohta, sest pidutseti korterites, seisvates autodes ja avalikes kohtades. Näiteks ranna piirkonnas keerasid pidutsejad muusika sedavõrd valjuks, et see häiris kõrvalisi. "Need lärmakad järelpeod lahendas patrull valdavalt vestlusega," lausus Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Virk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles