Randel Läntsi vastulause Hillar Seina avakõnele

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Randel Länts
Randel Länts Foto: Elmo Riig / Sakala

Tänapäevane töö on oma iseloomult kaugtöö, see tähendab, et pole erilist vahet, millises maailma otsas midagi tehakse — tehnoloogia vahendusel on tulemus kättesaadav sekundite jooksul. Eriti tõsi on see praeguses majanduskriisis, kus väga paljudel tuleb ümber mõelda oma potentsiaalne karjäär.


Ebahuvitavust võib ju alati vaadat kui potentsiaali, mis Viljandimaal on suur. Rahuloluks ei tohi kunagi niikuinii põhjust olla, sest see teeb laisaks, niisama istumine nüristab meelt. Nagu ei saa kunagi valmis Tallinna linn, et lõpe ka Viljandimaal tööd ja tegemised.

Viljandimaal on lihtne kodukoha arendamises kaasa lüüa, pane ainult käsi külge. Oled tubli ja ettevõtlik, siis aetakse sind lausa tikutulega taga. Hierarhia on madal ja tagatubades asjaajamise osa väike. Järelikult sõltub kõik vaid pealehakkamisest. Löö aga käsi külge! Võimalusi jätkub veel aastateks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles